tag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post831535212394707871..comments2023-09-26T14:48:48.860+02:00Comments on Mari Anne: Helt på jordet: JordskokkMari Annehttp://www.blogger.com/profile/05069286445821385467noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-51078038440704201362008-11-17T21:52:00.000+01:002008-11-17T21:52:00.000+01:00Heisan, dette var nyttig lesing for en som hadde t...Heisan, dette var nyttig lesing for en som hadde tenkt å høste sine jordskokker idag, men som ikke fikk somlet seg til det. Nå vet jeg litt mer om tilberedning. I morgen gjør jeg et nytt forsøk.<BR/>Og jeg har i mange år prøvd å flytte mine jordskokker til en annen plass i hagen, men hver vår dukker de opp igjen på det gamle stedet, så det er nok noe i at hvis du først har fått dem så har du dem.elle-mellehttps://www.blogger.com/profile/01467220024287356704noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-4988170207828713092008-11-17T14:12:00.000+01:002008-11-17T14:12:00.000+01:00Tusen takk for tipset. Kokt i melk, det må jammen ...Tusen takk for tipset. Kokt i melk, det må jammen prøves, i morgen den dag. Eller kanskje jeg rekker til middag i dag...Mari Annehttps://www.blogger.com/profile/05069286445821385467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-22185183293683637842008-11-17T14:08:00.000+01:002008-11-17T14:08:00.000+01:00ryktene tilsier at du ikke skal behøve å bekymre d...ryktene tilsier at du ikke skal behøve å bekymre deg for setteknoller.. har hørt flere si at har du først satt jordskokk så har du for resten av livet... (man får aldri opp alle knollene, og den er vissnok håpløs å luke ut om man faktisk forsøker).<BR/><BR/>Selv liker jeg jordskokk, men hadde ikke tenkt på å spise den rå, det skal jeg jammen prøve!Anne på Moseplassenhttps://www.blogger.com/profile/08747718870645710285noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-49794804865931842532008-11-17T12:59:00.000+01:002008-11-17T12:59:00.000+01:00Og vi bruker den kokt i melk og så moset og kryddr...Og vi bruker den kokt i melk og så moset og kryddret med smør, salt og pepper som tilbehør til vilt og fisk. En uvant smak. Mektig men god.Anonymousnoreply@blogger.com