tag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post3113919287435072060..comments2023-09-26T14:48:48.860+02:00Comments on Mari Anne: Helt på jordet: Stevia Mari Annehttp://www.blogger.com/profile/05069286445821385467noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-90196889194960313592014-03-24T19:37:41.769+01:002014-03-24T19:37:41.769+01:00Hei!
Kom tilfeldig innom bloggen din, og her var d...Hei!<br />Kom tilfeldig innom bloggen din, og her var det mye spennende!<br />Jeg har også prøvd meg på stevia, hadde en plante for noen år siden,uten det store resultatet...men gøy å prøve da:)<br />Har siden i fjor samlet hageinnleggene mine på en egen hageblogg (http://mygardenbird.blogspot.no) før det var alle innlegg på hobbybloggen (http://alvashobby.blogspot.no) titt gjerne innom om du har lyst:)<br />Ser gjerne innom deg igjen.<br /><br />Ønsker deg ei fin uke videre!Alvas Hobby og Garden Birdhttps://www.blogger.com/profile/14822064291197394957noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-47051925502452864652014-03-21T07:51:49.711+01:002014-03-21T07:51:49.711+01:00For det meste napper vi oss et blad som vi går og ...For det meste napper vi oss et blad som vi går og tygger på når vi har lyst på noe søtt. Vet ikke om det er så mye sunnere, men billigere og kortreist er det og det er argumenter som teller høyt her hos oss.Mari Annehttps://www.blogger.com/profile/05069286445821385467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-60892792112352669672014-03-21T07:49:49.274+01:002014-03-21T07:49:49.274+01:00Det er sikkert en god ide, og hvis jeg hadde likt ...Det er sikkert en god ide, og hvis jeg hadde likt å holde på på kjøkkenet...men det får andre ta seg av.Mari Annehttps://www.blogger.com/profile/05069286445821385467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-40940347404570057162014-03-20T23:08:23.199+01:002014-03-20T23:08:23.199+01:00Så kjekt prosjekt å høyra om då. Har hatt Stevia-p...Så kjekt prosjekt å høyra om då. Har hatt Stevia-plante to ganger men kom aldri i gang med å bruke den.....<br /> Torillhttps://www.blogger.com/profile/12120508262684818299noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3831398500438838570.post-18122153873657896712014-03-20T09:33:00.803+01:002014-03-20T09:33:00.803+01:00bruke å tørke stevia og da knuser jeg 3 - 6 blader...bruke å tørke stevia og da knuser jeg 3 - 6 blader og har i fløten før den piskes.Sansynligvis hadde sødmen blitt bedre om fløten fikk ett oppkok med friske blader og latt det avkjøle til kjøleskapskaldt før man pisker,den framgangsmåten brukes jo med vaniljestang/frø.Arne på Kleiva i Skienhttps://www.blogger.com/profile/14174839892778004856noreply@blogger.com